Tom Hiddleston önskas till huvudrollen i ”Ben-Hur”

”Thor”-stjärnan kan ses i remaken.

Tom Hiddleston uppges ligga högst upp på önskelistan hos MGM, Paramount Pictures och regissören Timur Bekmambetov för att spela huvudrollen i remaken av ”Ben-Hur”.

Medan det fortfarande inte är känt om skådespelaren fått något officiellt bud, så uppges Hiddleston just nu överväga en lång rad andra erbjudanden från MGM och andra studios.

Filmen har tidigare uppgetts vara mer trogen till romanen skriven 1880 av Lew Wallace och kretsar runt de tidiga åren för Judah Ben-Hur och Messalla, duon som var bästa vänner som barn innan det Romerska kejsardömet besegrade Jerusalem. Efter att Messalla åkt iväg i fem år för att utbilda sig, så hånar han sin före detta väns religion och gör honom till syndabock för en olycka, något som gör att han säljs som slav. Men år senare får Ben-Hur sin hämnd, något som kulminerar i händelserna i originalfilmen.
Remaken kommer också berätta historien om Jesus Kristus, vars historia berättas parallellt till Ben-Hurs, en del som lämnades utanför i William Wylers film från 1959.

Via: deadline.com