”The Legend of Conan” börjar spelas in i början av nästa år

Siktar på en biopremiär 2016.

Producenten Fredrik Malmberg avslöjar nu att man siktar på en inspelningsstart under våren 2015, något som innebär att vi troligen inte kommer att få se Arnold Schwarzeneggers barbar på biodukarna förrän under 2016.

I en intervju med TheArnoldFans.com berättar han att han är väldigt nöjd med Andrea Berloffs manus till uppföljaren, och att man nu väntar på en finputsning innan man går vidare.

”Vi vill putsa till manuset, helst det som handlar om karaktärerna. Men vi tror inte att det kommer ta så lång tid. Vi har antagligen gjort klart det i september efter semestern, och sedan tar vi det till studion och om de är nöjda så sätter vi förhoppningsvis igång produktionen under våren 2015.”

Någon regissör till projektet har man däremot inte hittat ännu.

”Vi har inte pratat med några regissörer ännu. Flera regissörer har kommit till oss och uttryckt ett intresse och att de gillar Conan och vill vara inblandade när vi kommit till det stadiet, men studion sa att de vill ha manuset klart innan vi officiellt närmar oss regissörerna. Men vi har varit i kontakt med gamla stora namn och nya fräscha ansikten. Vi ser fram emot att hitta rätt person för det.”

Via: thearnoldfans.com