Tävla och vinn Disneys ”Frost” på Blu-ray

Tre exemplar av den animerade supersuccén i potten.

Det animerade äventyret ”Frost” lägger en profetia ett helt land i evig vinter. Den orädda optimisten Anna måste därför slå sig samman med den våghalsige bergsmannen Kristoffer, och tillsammans ge sig av för att hitta Annas syster, Snödrottningen Elsa och få ett slut på den iskalla förtrollningen. På vägen möter de extrem kyla och mystiska odjur, och får kämpa mot naturens element för att rädda sitt kungadöme.

Frost bjuder på hjärtvärmande humor och storslagna äventyr, fantastiska karaktärer och musik som inte lämnar någon oberörd. En magisk film för hela familjen att njuta av! Den har vunnit en Golden Globe för Bästa animerade film och vann också två Oscars för Bästa sång och Bästa animerade film.

De svenska rösterna görs av Mimmi Sandén, Erik SegerstedtSebastian Karlsson, Nassim Al Fakir, Annika Herlitz m.fl.

Från den 2 juni finns Disneys dundersuccé ”Frost” på Blu-ray och DVD, och vi på Capishe har nu glädjen att kunna ge dig chansen att vinna filmen på just Blu-ray. Allt du behöver göra är att svara på en fråga, och skicka ditt svar till oss på tavling@capishe.se senast den 15 juni 2014. Märk ditt svar med ”Frost” i ämnet, och glöm inte att bifoga din adress! Vinnare meddelas via mail.

Fråga

Vad är ditt bästa vinterminne? Motivera!

Pris

1-3:e pris: Disneys ”Frost” på Blu-ray

1970/01/01