Samsung presenterar Galaxy Ace 4, Galaxy Core II, Galaxy Star 2 och Galaxy Young 2

Samsung introducerar en rad nya produkter riktade till marknadens lägsta segment.

Samsung är inte rädda för att fylla marknaden med olika smartphone-modeller anpassade för alla typer av konsumenter. I dag presenteras fyra nya Android 4.4-drivna telefoner.

Samsung Galaxy Ace 4 (bild) är dagens bäst specificerade produkt. Telefonen har en 4 tum WVGA-upplöst skärm, en dubbelkärnig applikationsprocessor klockad till 1,2 GHz, 1 GB RAM-minne, 4 GB lagringsutrymme, en 5 megapixelkamera och dagens enda LTE-modem.

Samsung Galaxy Core II har ett minst sagt underligt namn i jämförelse med sina syskon. Telefonen är lik Galaxy Ace 4 på många sätt men har en 4,5 tum skärm med WVGA-upplösning, en fyrkärnig processor klockad till 1,2 GHz, 756 MB RAM-minne och ett 3G-modem.

Samsung Galaxy Young 2 och Star 2 är mycket lika varandra då de båda erbjuder 3,5 tum skärmar med HVGA-upplösning och enkärniga processorer klockade till 1 GHz med 512 MB RAM-minne. Den stora skillnaden mellan produkterna är att Star 2 saknar 3G-modem och har en 2 megapixelkamera istället för Young 2:s 3 megapixelkamera.

Samsung har inte bekräftat lanseringsdetaljer för produkterna.

 

Samsung Galaxy Ace 4

 

Samsung Galaxy Core II

 

Samsung Galaxy Star 2

 

Samsung Galaxy Young 2

Via: global.samsungtomorrow.com