Ny förhandsvisning till fjärde säsongen av “Falling Skies“

I sommar kan vi avnjuta ännu en säsong av den hyllade serien. Milisen “2nd Mass“ fortsätter sin kamp mot utomjordingarna som tagit över planeten.

Serien utspelar sig kring Tom Mason (Noah Wyle) och de andra i regementet 2nd Massachusetts Militia Regimen – ett av tolv regementen som för kampen mot de utomjordiska inkräktarna. Vi får följa karaktärerna sex månader efter anfallet mot jorden. 90 % av jordens befolkning utplånad.

Skitters är en form av sexbenta varelser medan Mechs är de hänsynslösa robotar man helst undviker att träffa i en mörk gränd. Det verkar dessutom som att Skitters lyder under en högre livsform känd som Overlords. Det råder fortfarande stor mystik kring anledning till anfallet. Utomjordingarna är dock intresserade av att kidnappa barn mellan 8-18 år. En mekanism placeras på deras ryggar som tar över och förslavar dem.

Inför den kommande säsongen har regementet just vunnit en stor strid men är fast i maktkampen mellan Overlords och Volm. Dessutom råder mysteriet kring kvinnan i röttFjärde säsongen har premiär 22 juni i år.

Via: collider.com