Matt Damon är fortsatt öppen för mer Bourne

Står redo om regissören Paul Greengrass återvänder.

Trots att Matt Damons Jason Bourne pensionerades efter ”The Bourne Ultimatum” 2007, så har skådespelaren alltid hävdat att han är redo att återvända i rollen som den före detta spionen om ”The Bourne Supremacy”- och ”The Bourne Ultimatum”-regissören Paul Greengrass återvänder för att regissera. I en ny intervju bekräftar han nu detta på nytt, men att man ännu inte lyckats få fram en bra story.

”Jag har alltid varit öppen för det om Paul Greengrass är regissör. Vi har bara aldrig lyckats komma på en story, så om någon av dina tidigare tittare har en story så var så snäll och ring Universal och berätta det. Det kändes som ett så bra sätt att avsluta det på senast. Med det sagt, så älskar jag karaktären. Jag skulle älska att se vad som hänt med honom”, berättar han.

I augusti förra året skrev vi att Universal Pictures förhandlade med både Damon och Greengrass om en film som ska utvecklas separat från spinoffen ”The Bourne Legacy” från 2012 med Jeremy Renner i huvudrollen. De uppgifterna förnekades dock snart av Greengrass trots att det fortsatt ryktas om en film där de båda karaktärerna möts.

Via: cnbc.com