Marvel Studios annonserar premiärdatum

Ytterligare fem nya filmer planeras fram till 2019.

Marvel Studios går ut med premiärdatumen till fem ännu titellösa projekt, som planeras att släppas under detta årtionde. Det innebär att filmstudion kommer att släppa totalt elva filmer före år 2020.

De filmer som tidigare utannonserats är ”Guardians of the Galaxy”, ”Avengers: Age of Ultron”, ”Ant-Man” och ”Captain America 3”. Vilka de resterande filmerna blir går för närvarande bara att spekulera kring, men vi kan förvänta oss att ”Thor 3”, ”Doctor Strange”, ”The Avengers 3” och ”Guardians of the Galaxy 2” fyller några av de annonserande premiärdatumen.

Det officiella pressmeddelandet från Marvel Studios lyder:

”Marvel Cinematic Universe har fortsatt att växa för varje år sedan starten år 2008 med ”Iron Man”, och nu har vi premiärdatumen till ytterligare fem filmer som är på gång ända fram till 2019! Även om vi inte kan berätta exakt vilka det är ännu, kan ni se fram emot nya filmer på biograferna den 28 juli och 3 november 2017, den 6 juli och 2 november 2018 samt den 3 maj 2019.”

Marvel Studios förväntas avslöja mer om vad som är på gång under deras presentation på Comic-Con 2014 lördagen den 26 juli.

 

Via: movieweb.com