Lenovo ThinkPad 10 dyker upp på Lenovos hemsida

Lenovo har en ny Windows-tablet på väg till marknaden. Företaget bekräftar produktens existens genom publicering i egen butik.

Lenovo ThinkPad 8 är en av det kinesiska företagets mest kraftfulla Windows-tablet. Produkten kan beskrivas som en av Lenovos enda tablet som tillhör den nya generationen av Windows-tablets. Enligt bilder och information publicerad på Lenovos australiensiska hemsida är en produkt kallad ThinkPad 10 på väg till butiker som ett syskon till ThinkPad 8. Produkten kommer utrustad med en tio tum skärm med en upplösning på 1 920 x 1 600. Innanför produktens skal finns ett Intel Atom Bay Trail Z3795-chip, upp till 4GB RAM-minne och 128GB lagringsutrymme. Likt ThinkPad 8 har ThinkPad 10 både en åtta och en två megapixelkamera. Konsumenter väntas ha möjlighet att köpa produkten med ett inbyggt LTE-modem.

Lenovo har tagit bort stora delar av den information som publicerats om ThinkPad 10. Företaget har inte kommenterat den läckta informationen eller bekräftat produktens existens. Läckor från europeiska återförsäljare pekar på ett rekommenderat pris strax över 900 Euro för den dyraste modellen av produkten.

Via: tabtech.de