Jobba hos oss – Capishe söker skribenter!

Vi växer så det knakar, men vi behöver din hjälp.

Capishe fortsätter att växa, men för att kunna erbjuda våra läsare alla de senaste nyheterna och recensionerna så söker vi nu ännu fler skribenter. Vi söker folk i alla åldrar, tjej som kille spelar förstås ingen roll och någon journalistisk bakgrund är inget krav, även om det förstås är ett plus.

Som skribent för Capishe jobbar du hemifrån och med extremt mycket eget ansvar. Ersättningen är närmast provisionsbaserad och närmast symbolisk, om än en liten extrapeng vid flitigt skrivande, så vi söker framför allt eldsjälar som brinner för sitt intresse och har en vilja att lägga ner tid dagligen för skrivandet.

Vi söker skribenter inom alla våra ämnen, men just nu söker vi främst efter följande:

  • Musikskribenter som kommer att skriva nyheter, recensioner och andra personliga texter.
  • Filmskribenter som kommer att skriva nyheter, recensioner och andra personliga texter.
  • Filmskribenter belägna i Stockholm som är tillgängliga dagtid för att kunna gå på förhandsvisningar och skriva recensioner.
  • Teknikskribenter som kommer att skriva nyheter, recensioner och andra personliga texter.
  • Prylskribenter som kommer att skriva nyheter om mer ”roliga” saker och prylar.

På grund av den nuvarande ersättningsnivån så har vi all förståelse för skribenter som inte kan bidra varje dag i veckan, men vi ser gärna att man är tillgänglig under veckans flesta dagar.

Förutom skribenter till Capishe.se söker vi också medarbetare till vår samarbetssajt Ostfrallan.com. Dina uppgifter där kommer att bestå av att minst en dag i veckan hjälpa till att hitta roliga/intressanta/sevärda bilder, filmer och andra länktips till sajten. I dagsläget utgår ingen ersättning för detta.

Känner du att du skulle passa in i vårt sköna gäng? Skriv ett litet brev om dig själv och bifoga detta tillsammans en kortare skriven nyhetsnotis och recension till oss på info@capishe.se.

Vi hörs!

Uppdatering: I nuläget söker vi endast skribenter med breda kunskaper inom konsumentelektronik. (15 januari 09:04)

1970/01/01