Inspelningarna av Joe Wrights ”Pan” inleds i dag

Amanda Seyfried kniper en av de sista rollerna i nytolkningen.

Inspelningarna av Joe Wrights nytolkning av den klassiska sagan om Peter Pan, med den just nu korta och koncisa arbetstiteln ”Pan”, kommer att inledas i dag, den 28 april.

Filmen kommer att ge oss en nytolkning av J.M. Barries saga, och följer en föräldralös pojke som tas med till landet Ingenstans. Där möter han både glädje och faror, och upptäcker snart sitt öde – att bli den hjälte som för evigt kommer att bli ihågkommen som Peter Pan.

I rollerna ser vi Hugh Jackman som kapten Svartskägg, Garrett Hedlund som Hook, Rooney Mara som Tiger Lily, Adeel Shaktar som Smee och nykomlingen Levi Miller som Peter Pan. Dessutom ser vi Amanda Seyfried som Mary, Jack Charles som Tiger Lilys pappa The Chief, Tae-joo Na som Kwahu, Nonso Anozie som Bishop, Kathy Burke som Mother Barnabas, Kurt Egyiawan som Murray, Lewis MacDougall som Nibs och Leni Zieglmeier som Wendy Darling.

Wright regisserar filmen efter ett manus skrivet av Jason Fuchs, och slutresultatet ser vi på biograferna med start den 17 juli nästa år.

Via: movieweb.com