Hugh Jackman tvekar på att pensionera Wolverine

Kan fortsätta som den vassa hjälten efter ny inspiration.

Hugh Jackman har under större delen av året påstått att han är redo att lägga sina klor på hyllan och låta någon annan porträttera X-Men-hjälten Wolverine. Senast vi hörde något om det så hävdade Jackman själv att han var 99,9% säker på att Logan skulle pensioneras efter ”Wolverine 3”, en film som han sa att han bara skulle göra om manuset kändes riktigt bra. I början av pr-turnén för ”X-Men: Days of Future Past” så avslöjade han att ”X-Men: Apocalypse” och ”Wolverine 3” kommer att spela in direkt efter varandra, vilket alltså bekräftade att han återvänder i rollen efter att ha verkat tvekande i månader.

Men i en ny intervju så verkar Jackman ha svängt, och säger sig vara redo att tänka om kring sina tidigare uttalanden. Han säger sig vara så imponerad av ”X-Men: Days of Future Past” att han inte längre känner sig lika säker på att överge karaktären.

”Vid en tidpunkt, ja , så var jag ganska säker på det [att ‘Wolverine 3’ skulle bli den sista porträtteringen]. Men jag är mindre säker efter denna tid. Eftersom jag, efter att ha sett den här filmen, tycker att hela saken känns fräschare för mig än någonsin. Och under den här filmen… Jag vill inte avslöja något, men det är lite som en ren duk, så vem vet vart det ska fortsätta. Så länge jag har passionen och fansen vill ha mig.”

Är det dags för Jackman att lämna över klorna? Eller vill ni se mer?

Via: ign.com