Gearbox utannonserar ”Battleborn”

Spelet beskrivs som ett ”förstapersons-MOBA” med en stor mängd karaktärer och Gearbox-humor.

Gearbox har via GameInformer avslöjat att de arbetar på ”Battleborn”, en ambitiös förstapersonsskjutare som lånar diverse element från MOBA-genren. Enligt GameInformer kommer spelet att innehålla en ”stor lista med karaktärer, olika faktioner, samt Gearboxs signaturhumor”:

”Spelare med samma förutsättningar under början av varje match, och fortsätter sedan längs en strömlinjeformad färdighetsrutt upp till nivå 20. Under vägen låser de upp en mängd olika förmågor, som alla går att skräddarsy för att skapa en stor mängd olika spelstilar.”

Gearbox ska ha skapat en stor mängd unika karaktärer, som alla slåss över den sista levande planeten i hela universum. GameInformer skriver att Gearbox velat skapa karaktärer, som genom hur de ser ut och även hur de kontrolleras, ska känna som att de kommer från helt olika spel.

Battleborn släpps någon gång under Take-Twos räkenskapsår 2016, som slutar den 31 mars 2016. Spelet är för tillfället bekräftat till Xbox One, PlayStation 4 och PC. Ni kan spana in utannonserings-trailern här nedan.

Via: computerandvideogames.com