Förboknings-DLC till ”Alien: Isolation” kommer att säljas separat vid ett senare tillfälle

Sega och Creative Assembly lovar upprörda fans att ”The Crew Expendable” och ”Last Survivor”-tilläggen inte enbart kommer att vara tillgängliga genom förbokning av spelet.

Tidigare i veckan meddelade Sega och Creative Assembly att stora delar av karaktärerna från Ridley Scotts klassiker ”Alien” ska återförenas i extratillägg till deras kommande ”Alien: Isolation”. Samtidigt lät de även meddela att dessa skulle vara del av ett förbokningserbjudande av spelet, vilket gjorde mer än ett fan upprört.

Igår gick därmed Creative Assemblys community manager ut med ett nytt meddelande, där de gör klart att dessa tillägg även kommer att finnas tillgängliga för köp separat vid ett senare tillfälle:

”Det har varit ett genuint nöje att få se reaktionerna som vår utannonsering av ‘The Crew Expendable’ samt ‘Last Survivor’  genererat, och hur förväntansfulla ni är på att återuppleva de klassiska scenerna från originalfilmen genom vårt Alien-spel. Det har varit absolut fantastiskt för vår studio.

Dock har några av er frågat om de två tilläggspaketen bara kommer vara tillgängliga via förbokning av spelet, eller om vi kommer att släppa dem separata vid ett senare tillfället också. Jag kan idag bekräfta att vi planerar att släppa både The Crew Expendable och Last Survivor vid ett senare datum, och att vi kommer att dela med oss av mer information gällande detta väldigt snart.

Alien: Isolation släpps den 7 oktober till Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 samt PC.

Via: gameinformer.com