Elizabeth Gillies redo för ”Vacation”

Dessutom önskas Leslie Mann till nystarten.

Elizabeth Gillies, som är mest känd från Nickelodeon-serien ”Victorious”, är klar för en roll i New Line Cinemas kommande reboot av ”Vacation”, eller ”Ett päron till farsa!” som den är känd som för oss svenska tittare. Skådespelerskan kommer att spela en mindre roll, men inga detaljer har ännu getts.

Samtidigt ska Leslie Mann vara önskad till rollen som Audrey Griswold, dotter till Clark och Ellen, och syster till Rusty som filmen kommer att kretsa runt.

Sedan tidigare är Ed Helms klar för att spela Rusty som vi får följa tillsammans med hans hustru (Christina Applegate) på deras semester. Dessutom väntas Chevy Chase och Beverely D’Angelo gästspela i deras originalroller som Clark och Ellen.

Om Mann blir klar för filmen betyder det att hon blir den femte skådespelerskan som spelar karaktären efter Dana Barron i den första filmen och i filmen ”National Lampoon’s Christmas Vacation 2”. Därefter tog Dana Hill över i ”Ett päron till farsa på semester i Europa” 1985, Juliette Lewis i ”Ett päron till farsa firar jul” 1989 och till sist Marisol Nichols i ”Ett päron till farsa i Las Vegas” 1997.

Inspelningarna sätts igång nästa vecka i Louisiana, ledda av regissörsduon John Francis Daley och Jonathan Goldstein.

Via: thewrap.com Via: movieweb.com