Drew Goddard regisserar ”The Sinister Six”

Superskurkarna får egen film.

Drew Goddard uppges vara i det närmaste klar för att regissera Sonys ”The Sinister Six”, en spinoff till deras ”The Amazing Spider-Man”-serie. Filmskaparen blev klar för att skriva manuset till superskurkäventyret redan i december, då med en möjlighet för honom att eventuellt regissera, något som nu alltså ser ut att bli verklighet.

Även om det inte är känt exakt vilka skurkar som kommer att medverka i filmen, så avslöjade Sonys Amy Pascal förra månaden att dessa karaktärer kommer att introduceras i slutet av ”The Amazing Spider-Man 2” som har premiär om mindre än två veckor. Fans har hittat ledtrådar som skvallrar om både Doctor Octopus och Vulture i trailern till uppföljaren, men deras medverkan har inte bekräftats.

Originaluppsättningen av The Sinister Six i serievärlden bestod av Doctor Octopus, Electro, Sandman, Mysterio, Vulture och Kraven the Hunter, men det har förekommit ett flertal olika uppsättningen av den onda supergruppen genom åren.

Goddard gjorde sin regidebut 2012 med ”The Cabin in the Woods”, och har varit inblandad i manusskrivandet till bland annat ”Cloverfield”, ”World War Z” och den skrotade ”Robopocalypse”.

Via: hollywoodreporter.com