”Deadpool” bekräftas till 2016

Ryan Reynolds förväntas återvända till filmatiseringen.

Drygt två månader efter att det läckta materialet från testfilmningar av ”Deadpool” läckt ut på nätet, så bekräftar nu 20th Century Fox att man rör sig framåt med projektet, och dessutom spikar premiärdatumet till den 12 februari 2016.

Ryan Reynolds förväntas återvända till titelrollen, och för regin står Tim Miller efter Rhett Reese och Paul Wernicks manus.

Bara timmar före offentliggörandet så uttalade sig Reynolds själv om reaktionerna på det läckta materialet

”Det var en så överväldigande reaktion på materialet, så du känner typ ‘Oh, så vi blev inte övertygade på grund av våra anledningar till att älska den här karaktären, att älska den här rollen’. Det är intressant att se kraften hos internet. Det är inspirerande faktiskt. Det är häftigt att se hur Twitter och Facebook och Instagram kan flytta berg om det används på rätt sätt.”

Samtidigt meddelas studion att man lyfter bort sin filmatisering av ”Assassin’s Creed” från premiärdatumet den 7 augusti 2015. Inget nytt datum anges dock för filmen. Samtidigt flyttar man också Josh Tranks ”The Fantastic Four” från den 19 juni 2015 till 7 augusti samma sommar.