Comic-Con 2014: Rocksteady och BeBop aktuella för ”Ninja Turtles”-uppföljare

Fanfavoriterna kan göra filmdebut i en eventuell uppföljare.

Paramount Pictures intog under natten Comic-Con för att snacka mer om deras kommande reboot ”Teenage Mutant Ninja Turtles”. Medan det fortfarande är osäkert hur väl actionäventyret kommer att tas emot av biopubliken, så berättade producenten Brad Fuller att vi kommer kunna få se ett antal välbekanta ansikten i en eventuell uppföljare.

Samtidigt som April O’Neil (Megan Fox), Vern Fenwick (Will Arnett) och Shredder (William Fichtner) alla ses i den första filmen tillsammans med reptilhjältarna i skal, så finns det många andra karaktärer som fans hoppats dyka upp, så som Casey Jones och skurkarna Rocksteady och BeBop.

”Vi håller just på att avsluta filmen men vi önskar alla att vi kunde stoppa in allt i den. Vi alla har andra karaktärer som vi önskar att vi hade i den här filmen. Casey Jones. BeBop och Rocksteady. Vi hade dessa tankar under hela utvecklingen av den här filmen men nu lanserar vi denna om två veckor. Förhoppningsvis känner alla samma sak som vi gör om den. Vi älskar dem [BeBop och Rocksteady]”, berättar Fuller på frågan om dess medverkan.

Om vi får se en uppföljare med de två skurkarna betyder det långfilmsdebut för duon. För trots att de länge varit fansens favorit har de varken medverkat i de tidigare spelfilmerna, eller den animerade ”TMNT” från 2007. Samtidigt nämner inte Fuller karaktären Krang som vi hittills inte hört något om i denna film. Betyder det att vi kommer att få se den rosa skurken?

Via: screenrant.com