Comic-Con 2014: Första postern till ”Mad Max: Fury Road”

En härlig dag för Tom Hardy.

Comic-Con i San Francisco fortsätter att bjuda på godsaker trots att mässan inte inleds officiellt förrän i morgon torsdag. Warner Bros. Pictures levererar nu nämligen den första postern till deras apokalyptiska uppföljare ”Mad Max: Fury Road”.

Filmen är den fjärde i George Millers ”Road Warrior”/”Mad Max”-franchise och är skriven och regisserad av Miller själv.

Den post-apokalyptiska actionfilmen utspelar sig på den yttersta kanten av vår planet, i ett ökenlandskap där all humanitet är försvunnen, och alla måste slåss för sina nödvändigheter för att överleva. Men mitt i denna värld av blod och eld existerar två rebeller som kan vara förmögna att återställa ordningen. Det är Max (Tom Hardy), en man av handling och få ord, som söker sinnesfrid följt av förlusten av hans hustru och barn, och Furiosa (Charlize Theron), en kvinna av handling som tror att hennes väg mot överlevnad kan bli verklighet om hon kan ta sig tvärs över öknen och tillbaka till hennes barndoms hemstad.

Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones, Zoe Kravitz, Riley Keough och Rosie Huntington-Whiteley ses också i filmen som har premiär nästa sommar.