Channing Tatum kan bli Gambit i solofilm

Bekräftar att han träffat producenten Lauren Shuler Donner.

Channing Tatum har testat på de flesta filmgenrer redan nu, men något han inte har gjort ännu är en superhjältefilm, även om han tidigare uttryckt sitt intresse för att porträttera Gambit. Nu avslöjar han i en intervju med MTV att han faktiskt har träffat ”X-Men: Days of Future Past”-producenten Lauren Shuler Donner om att spela i en solofilm om mutanten.

”Jag har träffat Lauren Shuler Donner. Och jag skulle älska det. Gambit är faktiskt den enda X-Men jag någonsin älskat. Jag menar, jag älskar alla, de är alla underbara, men jag antar att eftersom jag kommer från södern – min pappa är från Louisiana, jag är från Mississippi, Alabama, Florida – jag vet inte. Jag relaterar bara till honom. Han är bara älskvärd… Han är den som är minst X-Man av alla i X-Men som någonsin funnits, förutom kanske Wolverine som är lite av en anti-hjälte. Han är en tjuv. Han är inte ens en hjälte. Han vandrar på något sätt i en gråzon. Han älskar kvinnor och att dricka och att röka och sånt, så han är bara en cool kille som råkar ha hög moral. Jag hoppas att det blir verklighet. Du vet aldrig för det är en konstig bransch. Om allt stämmer så skulle jag dö för att få spela honom. Jag jobbar redan på accenten. Den är värdelöst just nu.”

Donner själv avslöjade redan i januari i en intervju med Empire att hon gärna ser en Gambit-film med Tatum.

”Jag längtar efter att göra en Gambit-film med Tatum. Det behöver inte vara en jättestor film. Det är en tjuv i New Orleans, det är en helt annan historia. Han är på, och jag måste bara övertyga studion. Hur kan någon motstå Channing? Han är så gullig.”

X-Men: Days of Future Past”-regissören Bryan Singer avslöjade förra månaden att han överväger att ta med karaktären i ”X-Men: Apocalypse” där även en ung Nightcrawler kan medverka. Den filmen uppges vara mer av en direkt uppföljare till ”X-Men: First Class” som utspelar sig under 1980-talet.

Via: mtv.com Via: empireonline.com