Capishe är död – länge leve Capishe!

Capishe skär ner och lägger fokus på teknik och spel.

När vi för drygt tre år sedan startade Capishe var vårat mål att bli en renodlad nyhetssajt, helt utan knäppa klipp och ”meningslös” utfyllnad. Starten gick över förväntan och det dröjde inte allt för länge innan vi var en av de större sajterna av vårat slag i landet.

Men med åren har utvecklingskurvan stagnerat, utan riktig förklaring till varför. Kanske har vi i ledningen inte lyckats tilltala våra läsare på det sättet vi önskat, eller kanske så har vi inte lyckats fånga erat intresse med vårat rent informativa nyhetsflöde med mindre personliga texter än liknande sajter. Det enda jag är säker på är att vi från start varit först med nästan allt det senaste inom spel, film, musik och teknik!

Tyvärr har detta alltså inte räckt, något som jag givetvis tar på mig det yttersta ansvaret för. Samtidigt är det ett tufft och tidskrävande jobb, något som har skapat en större omsättning på skribenter än önskat. Detta till trots får vi klappa oss själva på axeln då vi hittat riktiga toppskribenter som dessvärre lockats till nya uppdrag på större sajter.

Efter dessa år väljer jag därför att kliva av min roll som chefredaktör och skribent på Capishe.se, i alla fall till den större delen. Detta medför samtidigt att vi kommer att banta innehållet på sajten till att enbart hålla oss till teknik och spel – något vi vet att vi är grymma på! Ansvarig för att ge er det senaste inom detta är Joel Oscarsson som därmed tar över rollen som huvudansvarig för sidans innehåll.

Med detta vill jag tacka alla grymma medarbetare som jag fått nöjet att lära känna under alla åren, och även alla er film- och musikälskare ute i landet som haft oss bland era bokmärken för att varje dag få de senaste nyheterna först bland dina kompisar. Jag hoppas ni även älskar spel och teknik lika mycket, och fortsätter låta oss vara en del av ditt dagliga favoritsurfande.

Vi kanske hörs i en annan form i framtiden!

 

Joacim Ohlsson
Filmälskare och avgående chefredaktör på Capishe.se.

 

1970/01/01