Är titeln till ”Star Wars: Episode VII” avslöjad?

Uppges referera till Max von Sydows onda karaktär.

Trots mängder av rykten kring skådespelare fram till offentliggörandet förra veckan så har det varit knäpptyst kring den riktiga titeln till uppföljaren som fram till nu enbart gått under namnet ”Star Wars: Episode VII”. Nu är det nämligen dags för de först ryktena kring titeln, och det är sajten Ain’t It Cool News som nu hävdar att flera oberoende källor avslöjat att titeln på J.J. Abrams är ”Star Wars: Episode VII – The Anicent Fear”.

Titeln är en anspelning på ”Star Wars: Episode IV – A New Hope” (svensk titel ”Stjärnornas krig”), och ska syfta på Max von Sydows karaktär som uppges vara en väldigt ond skurk. Det är inte känt om han kommer att vara en Sith, men en källa beskriver honom med följande ord:

”…den refererar till Max von Sydows skurk som får Pazuzu att se ut som en liten mes!”

För de som inte har koll på sin popkultur så är Pazuzu den demonen som Linda Blair är besatt av i ”Exorcisten”. Ain’t It Cool News säger sig ha en strikt policy som säger att man inte kommer att skriva om några rykten såvida man inte hör de från minst två olika källor vid olika tillfällen, vilket nu alltså ska vara fallet.

Via: aintitcool.com