Ännu en kvinnlig huvudroll ska fyllas till ”Star Wars: Episode VII”

Fler skådespelare väntas till uppföljaren.

Under gårdagen fick alla ”Star Wars”-fans äntligen nyheten som man väntat på när namnen på skådespelarna som kommer att ses i ”Star Wars: Episode VII” avslöjades. Men trots gamla rävar som  Harrison FordMark HamillCarrie FisherAnthony DanielsPeter Mayhew och Kenny Baker, tillsammans med nykomlingarna John BoyegaDaisy Ridley, Adam DriverOscar IsaacAndy SerkisDomhnall Gleeson och Max von Sydow, så avslöjar nu The Hollywood Reporter att man fortfarande har en kvinnlig huvudroll att fylla.

Några detaljer ges inte om den mystiska karaktären, men precis som många noterade under gårdagen så är den fullständigt okända Daisy Ridley den enda kvinnan i den nya skådespelaruppsättningen tillsammans med Fisher.

Under resans gång har ett flertal kvinnliga skådespelerskor ryktats till filmen, inklusive den Oscarsbelönade Lupita Nyong’o som under förra månaden sades var aktuell för rollen en avkomma till Obi-Wan Kenobi eller Sith-mästare. Även nykomlingen Maisie Richardson-Sellers har nämnts som Kenobis barnbarn. Några avslöjandes från Disney och Lucasfilm har förstås inte getts om varken skådespelarna eller karaktären.

Stämmer uppgifterna lär vi få veta mer inom kort då regissören J.J. Abrams igår meddelade att man börjar spela in filmen inom ett par veckor.

Via: hollywoodreporter.com