Android 2.3 äntligen till HTC Desire

HTC verkar ha lyssnat på alla sina användare av just HTC Desire och meddelade idag att man planerar en release av Android 2.3 Gingerbread till telefonen i fråga.

För ett tag sedan så gick HTC ut och sa till folket via deras Facebook att Android 2.3 ej skulle vara något alternativ för Desireanvändarna, bara för att HTC själva ansåg att det just vid det tillfället var för krångligt att anpassa det till telefonen.

Efter ovanstående uttalande på deras facebook så fick majoriteten av användarna spel och postade mycket om HTC och hur inkompetenta dom var, att dom borde vända sig till XDA forumet för att ta hjälp eftersom att det där hade vid nämnt tillfälle funnits en 2.3 rom under en längre tid. Men efter att folk postade och kommenterade detta hos HTC så tog det inte lång tid innan de annonserade att de skulle ändå släppa en 2.3 rom till Desire.

Idag kom glädjebeskedet, dom har äntligen börjat hårdtesta romen dom skapat innan de ska släppa den officiellt via deras OTA (Over The Air) uppdateringstjänst. Vilken Sense version som den nya uppdateringen kommer att innehålla framgår ej av HTCs uttalande ännu, men vi väntar på ännu mer besked om kommande uppdateringen av Android till HTC Desire.